Constructii case

Avand o experienta de peste 10 de ani in domeniul constructiilor fima noastra va poate oferi idei si solutii pentru amenajarea si renovarea apartamentului sau renovarea casei dumneavoastra la cele mai bune preturi.

Dispunem de o echipa specializata cu ajutorul careia ne ocupam de toate etapele de constructie, amenajare si renovare a locuintei dumneavoastra.

Case la rosu

Baza unui proiect poate fi o casa la rosu , noi executam si acest tip de proiecte , avand specialisti in toate domeniile.

Case la cheie

Proiectul dumneavoastra poate deveni realitate cu noi! Specialistii nostri va vor realiza proiectul in cele mai mici detalii dovedind exeperienta pe care o avem.

Amenajari interioare

Amenajarile interioare reprezinta etapa cea mai importatnta pentru a avea confortul dorit, deoarece cu ajutorul amenajarilor interioare realizam o imagine si o atmosfera cat mai placuta.

Reparatii

Amenajarile interioare pot fi o reimprospatare completa sau crearea confortului dumneavoastra .Specialistii nostri va stau la dispozitie cu cele mai bune idei pentru planurile dorite.

Crearea confortului

Prin experienta pe care o avem , va stam la dispozitie pentru a realiza o lucrare de calitate pentru nevoile dumneavoastra, Va punem la dispozitie o echipa de specialisti pentru a va finaliza proiectul la cele mai inalte standarde.

Renovari generale

Proiectele de renovare se realizeaza in general in momentul in care aspectul locatie a avut de suferit in timp sau doriti o reimprospatare a ambientului.

Reamenajarea spatiului

Renovarea poate avea loc in momentul in care doriti sa recalculati spatiul detinut astfel incat sa fie utilizat mult mai eficient .

Reimprospatarea ambientului

Cele mai dese proiecte de renovare sunt cele prin care se reimprospateaza si se remediaza defectele aparute in timp , asfel incat se creeaza un ambient nou si placut.

Proiectul tau

Proiectul tau , o prioritate pentru noi!

1. Planificare etapelor

2. Procurarea materialelor

3. Demararea lucrarilor

4. Finalizarea proiectului

De ce sa ne alegi ?

Pentru experienta pe care o avem , seriozitatea de care dam dovada in colaborarile noastre cu fiecare client si nu in ultimul rand pentru atentia deosebita pe care o acordam necesitatilor dumneavoastra.