Modele Case

Casa de caramida la rosu

Pret case la rosu148 euro/mp (materiale + manopera)

Pret case la rosu din lemn: 120 euro/mp (materiale + manopera)

Cărămida este un material de construcție artificial, de formă prismatică, obținut dintr-un amestec de argilă, nisip și apă sau din alte materiale (beton, zgură de furnal etc.), uscat la soare sau ars în cuptor. Cărămizile nearse poartă denumirea de chirpici.

Cărămida este un material de construcție folosit încă din cele mai vechi timpuri. Arta adevarată în producerea cărămizilor poate fi văzută în varietatea mare de texturi și tratamente ale suprafeței, aspecte care reprezintă o amprentă personală a fiecărui producător. Astăzi, cărămida este folosită pentru structuri de rezistență, pentru ziduri interioare obișnuite, pentru decorarea unor suprafețe interioare sau exterioare, în pavaj și chiar în construcții de artă modernă. Nici un alt element de construcție nu oferă atâtea posibilități pentru realizarea unor efecte arhitecturale unice pentru case la rosu.

Case din lemn la rosu

Lemnul este un material natural care provine din plantele lemnoase, arbori, arbuști etc., fiind compus în majoritate din celuloză și lignină și în mică parte din gume, rășini, materii tanante și materii colorante. Constructiile la rosu din lemnsunt o alternativa convenabila la casele la rosu traditionale.

Casa structura metalica la cheie

În construcții, structura de metal se referă la o schelă de rezistență pentru susținerea unei clădiri sau a unui corp de construcții. Casele, clădirile, halele pot fi construite pe structuri metalice. Pentru casele construite la rosu structura metalica este o parte importanta a constructiei.

Vile la rosu

Firma noastra realizeaza diverse tipuri de constructii la rosu, de la simple case pana la proiecte complexe in care se includ si vilele construite la rosu. Contactati-ne pentru a afla detalii estimative despre ce poate sa insemne vila dumneavoastra de maine!

De ce sa ne alegi ?

Pentru experienta pe care o avem , seriozitatea de care dam dovada in colaborarile noastre cu fiecare client si nu in ultimul rand pentru atentia deosebita pe care o acordam necesitatilor dumneavoastra.