Constructie case la rosu

Constructie casa la rosu

Ce intelegem prin aceasta constructie la rosu?

Aceasta constructie reprezinta executarea lucrarilor de infrastructura si suprastructura fara finisaje pana la un anumit nivel . Constructia casa la rosu nu include partea exterioara a acoperisului dar include practic tot ce este legat de fundatia si structura de rezistenta:

  • realizarea fundatiei

  • realizarea peretilor portanti

  • pereti de inchidere

  • cadre

  • structura sarpantei

  • structura acoperisului

Indiferent de proiectul dumneavoastra de constructie sau daca optati sa construiti cu materialele dumneavoastra sau varianta in care alegeti materialele incluse manopera este executata la cel mai inalt nivel si aliniata la ultimele standarde in materie de constructii.

Firma noastra realizeaza case la rosu cu termene prestabilite in contracte iar timpul mediu de finalizare al unei case la rosu tip poate varia intre o luna si 3 luni. Un factor foarte important atunci cand va hotarati sa construiti  o casa la rosu il constituie contractul autorizat.

Recomandarea noastra este indiferent de firma de constructii aleasa este sa respectati intocmai proiectul si sa nu faceti rabat de la calitatea materialelor necesare constructiei, siguranta dumneavoastra este cea mai importanta.

Cele mai importante detalii atunci cand construim o casa la rosu trebuiesc stabilite atat de beneficiar cat si de constructor, este foarte important sa prezentam cat mai detaliat tipul de materiale de constructii folosit si tehnologiile ce pot fi aplicate in cadrul constructiei.

Colaborarea este cel mai important aspect pentru noi in constructia unei case iar asteptarile dumneavoastra sunt primordiale pentru realizarea unei case de vis.

De ce sa ne alegi ?

Pentru experienta pe care o avem , seriozitatea de care dam dovada in colaborarile noastre cu fiecare client si nu in ultimul rand pentru atentia deosebita pe care o acordam necesitatilor dumneavoastra.