Constructii case din lemn

Ultimele trenduri in materie de constructii case sunt conceptele legate de constructii bazate pe estetic si arhitectura din materiale deosebite, executia caselor din lemn a evoluat foarte mult .

Datorita solicitarilor multiple aceste constructii au evoluat foarte mult din punct de vedere arhitectural.

Am decis sa venim in intampinarea clientilor nostrii cu diferite tipuri de imobile , ce pot fi realizate in conditii de maxima siguranta si la cele mai inalte standarde.

Chiar daca pare o constructie relativ simpla , constructia unei case din lemn trebuie sa se alinieze la toate cerintele de structura si rezistenta .

Aceste structuri prezinta o mutitudine de avantaje pentru utilizator dar necesita in acelasi timp si o atentie sporita, greutatea redusa a constructiei reprezinta un avantaj , acest lucru avantajeaza pozitionarea practica in orice loc doriti.

Un alt avantaj considerabil il constituie izolatia termica , lemnul este unul dintre cele mai bune izolatoare termice si poate pastra confortul si caldura in interior pe o perioada mai mare de timp.

Un factor important in vederea mentenantei acestei constructii il constituie protejarea fata de apa si foc , de aceea venim cu solutii optime in tratarea lemnului pentru a fi protejat o perioada foarte lunga de timp.Asigurarea unui grad optim de protectie si mentinerea lui fac o constructie de lemn sigura si de lunga durata , cat timp sunt respectate toate normele de protectie a lemnului.

Consultantii nostri va pot pune la dispozitie solutii optime in alegerea celor mai bune materiale si in alegerea celor mai rezistente.

De ce sa ne alegi ?

Pentru experienta pe care o avem , seriozitatea de care dam dovada in colaborarile noastre cu fiecare client si nu in ultimul rand pentru atentia deosebita pe care o acordam necesitatilor dumneavoastra.