Proiectare

Arhitectura si Proiectare

Pret case la rosu148 euro/mp (materiale + manopera)

Pret case la rosu din lemn: 120 euro/mp (materiale + manopera)

Un arhitect este o persoană care se ocupă de proiectarea, design-ul și controlul calității unei clădiri si are un rol important in constructia de case la rosu. Cuvântul „arhitect” provine din latinescul „architectus”, care derivă din grecescul arkhitekton ( arkhi= șef + tekton = constructor).
În sens larg, arhitectul este persoana care traduce nevoile omului în realitate, prin construcție. Un arhitect trebuie să cunoască neapărat legile de construcțiepe care trebuie să le aplice și să se conforme. Un anume grad de cunoaștere este necesar pentru a nu omite necesități elementare și să nu se creeze ambiguitate, confuzie. Arhitecții trebuie să înțeleagă diferitele soluții propuse de constructorsau de beneficiar astfel încât să aleagă cea mai bună cale de a realiza clădirea, de la inceput (case la rosu) si pana la finalizare.
Arhitectul este omul de legătură dintre beneficiar, constructor, ofertanții de tehnologii și materiale, și diverși specialiști care sunt implicați în realizarea unei case construite la rosu. Dintre acești specialiști se pot enumera inginerul de rezistență, inginerul de instalații sanitare și termice, inginerul de instalații electrice, inginerul HVAC, inginerul topometrist, inginerul geodez. Arhitectuldincolo de latura creativă și imaginativă trebuie să țină sub control și să administreze toate detaliile fără însă a le cunoaște în mod obligatoriu. Arhitectul trebuie să fie un bun manager.
Și alte persoane sunt implicate într-o mai mică măsură în proiectarea și construcția unei clădiri, aceștia sunt urbaniștii.

De ce sa ne alegi ?

Pentru experienta pe care o avem , seriozitatea de care dam dovada in colaborarile noastre cu fiecare client si nu in ultimul rand pentru atentia deosebita pe care o acordam necesitatilor dumneavoastra.